Huisregels

Om voor u en de overige gasten een prettig verblijf te creëren is het volgende huishoudelijke reglement opgesteld.

Buren

De Cromvoirtse Bed and Breakfast is gelegen in de dorpskern van Cromvoirt en wij verzoeken onze gasten dan ook om rekening te houden met de bewoners.

Reservering

Bij de reservering dient altijd het juiste aantal personen per nacht te worden opgegeven. Reserveren van de appartementen geschiedt op basis van beschikbaarheid.

Maximale bezetting appartementen

De Cromvoirtse Bed and Breakfast heeft de beschikking over drie appartementen voor 2 volwassenen. 

Appartement 1 biedt de mogelijkheid om ook uw hond te laten overnachten. 

Appartement 2 biedt u de mogelijkheid om met 2 volwassenen en 1 of 2 kinderen te overnachten door middel van een luxe slaapbank in de woonkamer.

De slaapkamer op de 1e etage is bestemd voor 2 volwassenen, daar kan indien wenselijk en in overleg een babybedje bij worden geplaatst.

De luxe slaapbank is ook geschikt voor gasten die moeilijk ter been zijn en geen trappen kunnen lopen.

Bij overtreding van de op het reserveringsformulier aangegeven personen zal per persoon 100% van de overnachtingsprijs in rekening worden gebracht boven op de reeds verschuldigde overnachtingskosten.

Borg innen, borg betalen bij aankomst van € 100,00. De borg wordt bij vertrek terug gegeven.

Bezoekers

Indien u gasten wilt ontvangen dient u dit vooraf kenbaar te maken.

Inchecken

Inchecken is mogelijk tussen 15.00 uur en 24.00 uur. U dient uiterlijk een dag voor aankomst aan te geven hoe laat u verwacht aan te komen, zodat er altijd iemand aanwezig is om u te ontvangen.

Uitchecken

Uitchecken geschiedt tussen 07.00 uur en 11.00 uur op de dag van vertrek. Afhankelijk van de bezetting kan in overleg een andere uitchecktijd worden afgesproken. (maximaal tot 12.00 uur)

Sleutelbeheer

Bij aankomst ontvangt u een sleutel van het appartement voor uw verblijf. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van uw verblijf en voor het uitschakelen van de verlichting. Bij het uitchecken wordt de sleutel weer ingeleverd.

Verlies sleutel

Bij verlies van een sleutel wordt er € 200,00 in rekening gebracht.

Ontbijt

Het ontbijt wordt in uw verblijf geserveerd, zodat u in alle rust en privacy hiervan kunt genieten.

Keukenapparatuur

Het is in onze appartementen niet toegestaan zelf huishoudelijke apparaten mee te nemen.

Hier wordt o.a. verstaan; (gas)kookplaat(jes), frituurpan, airfryer, pizzarette en gourmet fonduestel. Ook is het niet toegestaan om zonder overleg kacheltjes aan te sluiten.

U mag bij ons eventueel bij behoefte een magnetron tegen een vergoeding lenen.

Bedlinnen en handdoeken

Bij een verblijf van langere duur worden individuele afspraken gemaakt over de wens van schone handdoeken, schone bedlinnen, schoonmaak en ontbijt.

Waarborgen Hygiëne

Het is niet toegestaan om de bedden zonder lakens en slopen te beslapen. In het geval dat tijdens de overnachting niet verwijderbare vlekken in het matras, dekbed, kussens of handdoeken ontstaan, zal De Cromvoirtse Bed and Breakfast de hierdoor ontstane reinigings- en/of vervangingskosten bij de gast in rekening brengen.

Prijzen

De prijzen zijn inclusief gas, water, elektra, bed-/ badlinnen en ontbijt.
Ontbijt: het gebruik van koffie en thee is gratis.
Gratis gebruik van Wifi, televisie en parkeergelegenheid op het terrein.
In het onverhoopte geval dat de servicediensten zoals televisie en/of Wifi niet of niet naar behoren functioneren tijdens uw verblijf geeft dit de gast geen recht tot restitutie van het geheel of een deel van de verschuldigde appartementsprijs.

Stallen

Er is een mogelijkheid om uw paard/pony tegen betaling te stallen in een van de vier stallen met een afmeting van 3 x 3,5 m². Het gebruik hiervan gebeurt op geheel eigen risico.

Parkeren

Uw auto kunt u parkeren op de daarvoor aangegeven parkeerplaatsen en op aanwijzing. Parkeren is uitsluitend toegestaan voor de duur van uw verblijf. Parkeren is op geheel eigen risico. De Cromvoirtse Bed and Breakfast is nimmer aansprakelijk voor diefstal en/of enige vorm van schade.

Geluid

Wij vragen onze gasten om zich van luidruchtigheid in het door hen gehuurde appartement en de algemene ruimtes te onthouden. Alle muziek en elk ander geluid op welke wijze dan ook voortgebracht moet op kamer sterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de overige gasten en omwonenden. Muziek is niet toegestaan van 22.00 uur tot 07.00 uur.
Wij verzoeken gasten rekening te houden met geluidsoverlast op het gehele terrein.

Afval

Vuilnis kunt u in de daarvoor bestemde afvalcontainers deponeren.

Huisdieren

In appartement 1 is het toegestaan om maximaal één hond mee te nemen. Deze dient buiten het appartement op het terrein ten alle tijden aangelijnd te zijn. Het is niet toegestaan de hond op het terrein uit te laten. Eventuele ontlasting dient u zelf op te ruimen. De Cromvoirtse Bed and Breakfast is te allen tijde gerechtigd om een hond zonder opgaaf van reden te weigeren.

Roken

Roken is in alle appartementen, algemene ruimtes en stallen niet toegestaan. In overleg mag er buiten voor het appartement worden gerookt mits andere hier geen last van ondervinden. Het erf dient sigarettenvrij te blijven, sigaretten dienen derhalve achtergelaten te worden in de daarvoor aangeboden sigarettenbakken. Het is niet toegestaan om kaarsen te branden in het appartement.

Alcohol en (soft) drugs

Alcoholmisbruik is niet toegestaan, dus geniet maar drink met mate.
Het is bij De Cromvoirtse Bed and Breakfast verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen.

Internet

Wij bieden u gratis Wifi-netwerk aan. De gebruiker zal zich onthouden van het bezoeken van websites die een onrechtmatig karakter hebben of die niet stroken met ons beleid. Bij constatering of het vermoeden van hinder van derden en/of (overig) internetmisbruik door de gebruiker heeft De Cromvoirtse Bed and Breakfast het recht zonder nadere aankondiging de toegang tot het internet te blokkeren en de toegang tot het appartement te weigeren zonder teruggaaf van de overnachtingskosten. Indien noodzakelijk kunnen wij de daarvoor aangewezen instanties waarschuwen.

Schade

Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor enige vorm van schade, verlies of diefstal die u heeft of ondervindt tijdens uw verblijf. Mocht er tijdens uw verblijf schade worden veroorzaakt aan de appartementen of de inrichting ervan, dan dient u ons hiervan op de hoogte te stellen.

Overlast

Bij overlast op wat voor wijze dan ook, is De Cromvoirtse Bed and Breakfast gerechtigd om u de verdere toegang tot het appartement en terrein te ontzeggen zonder opgaaf van redenen.

Scroll naar boven