Over ons

Welkom bij De Cromvoirtse Bed and Breakfast

Welkom bij De Cromvoirtse Bed and Breakfast, in het landelijk gelegen lintdorp Cromvoirt.

Beschermd door een ringdijk uit ca. 1100. Deze is tegenwoordig nog in het landschap te zien als de Cromvoirtse Dijk.

Hier zijn wij, Lilly, Kees en Kimberley Kras begin 2018 gestart met de bouw van onze Bed and Breakfast in de vorm van 3 appartementen en 5 paardenstallen. We hebben sinds half september 2019 de deuren voor u geopend.

De Bed and Breakfast ligt tussen de weilanden waar zomers de dikbilkoeien, schapen en paarden lopen met alle daarbij behorende landelijke geluiden en geuren, maar zonder het geluid of zicht van autoverkeer.

Het is mogelijk om via de achterzijde nagenoeg zonder verkeer de Loonse- en Drunense Duinen te bereiken met kilometers wandel-, fiets-, en ruiterpaden. Anderzijds is het mogelijk om via de voorzijde in 10 minuten rijden in ‘s-Hertogenbosch of Vught te komen om te winkelen, uit eten te gaan of een boottocht te maken. Ook het pretpark de ‘Efteling’, Safaripark ‘de Beekse Bergen’, Het Noord Brabants Museum, Oertijd museum Boxtel en de Abdij van La Trappe met bierbrouwerij en proeflokaal liggen binnen handbereik.,

De Cromvoirtse Bed and Breakfast

Kimberley Kras

Kimberley is 38 jaar oud en de oudste van drie dochters van Kees en Lilly Kras. In het dagelijks leven werkt Kimberley full time met paarden.  Samen met Sjors heeft ze een mooi gezin met een meisje van 10 jaar oud en een tweeling meisjes van 6 jaar oud.

Kimberley zal zich voornamelijk gaan richten op de website, de boekingen en de schoonmaak van de appartementen.

Kees Kras

Kees is 67 jaar oud. Hij zal veelal het gezicht van de B&B zijn. Hij zorgt in de meeste gevallen voor de ontvangst van de gasten, en hij maakt het ontbijt.

De bouw van de gehele B&B is ook onder leiding en door Kees uitgevoerd. Hij kan u hier dus alles over vertellen.

Lilly Kras van Toer

Lilly is 67 jaar oud. Zij is voornamelijk op de achtergrond werkzaam met de administratie. Samen met Kimberley zorgt zij dat de appartementen worden schoongemaakt. Zij werkt buiten de B&B om nog 3 dagen in de week.

Scroll naar boven